Vil du være IDEfabrikant?

Er du mellem 9 og 13 år?

Har du hovedet fyldt af ideer til fede events for dig og dine kammerater??
Har du lyst til at lære, hvordan du får ideerne til at blive til virkelighed og biblioteket til at boble af energi?
… så SKAL du altså læse videre her!

IDEfabrikken er et nyt tilbud for dig, der får vilde idéer, er super god til at tegne plakater, har lyst til at arbejde med lyd/lys/sceneopbygning, lave video, sætte stole op, lave popcorn eller skrive en god historie til bibliotekets hjemmeside. 
IDEfabrikken er et fællesskab, hvor du møder nye kammerater, der brænder for det samme som dig – og en uddannelse, hvor du får mulighed for rigtig mange seje oplevelser og opgaver.
Første skridt er, at du melder dig til en sjov tre dages uddannelse på Biblioteket i Herning mandag 26. marts til onsdag 28. marts. 

PROGRAM
Mandag 26. marts og tirsdag 27. marts 
Begge dage kl. 10.00-15.00.
Vi skal lære hinanden at kende og også finde ud af, hvordan man får de sejeste idéer og gjort dem til virkelighed. Vi skal brainstorme, lave planer, skrive historier, optage videoer og lære, hvordan man er en god vært for gæster til events. 

Når de to første dage er overstået får du et eksamensbevis og en fed t-shirt, som giver dig adgang til at være med i  IDEfabrikkens events.

Onsdag 28. marts
Kl. 10.00-12.00
Vi får besøg af DRs Jakob Riising
Jakob Riising vil først give en helt særlig eksklusiv workshop for IDEfabrikken, hvor han blandt andet vil fortælle om, hvordan han selv får nye ideer og give tips & tricks til nogle af IDEfabrikkens egne ideer.

13.00-13.45
Jakob Riising show: Værtens vildeste quizshow
Vi slutter IDEfabrikken af med sammen at afvikle Jakob Riisings quizshow, hvor du får mulighed for at bidrage med alt det nye, du lige har lært. Vi skal bl.a. sørge for lyd, byde velkommen, skrive historie til facebook og herningbib.dk – og være værter på dagen, hvor Jakob Riising går på scenen med sit show for Hernings børn. 

Det allerbedste er …
… at IDEfabrikken slet ikke slutter efter de tre dage. Som uddannet IDEfabrikant vil du nemlig blive inviteret med til at lave nye tilbud og oplevelser på biblioteket lige så længe, du gider!
Det kan for eksempel være, at vi sammen får den fedeste ide til Hernings kommende kulturfest i juni? Måske mangler biblioteket en læsefest eller et besøg af den vildeste forfatter? Eller en helt tredje ide, som lige nu er på vej ud af din hjerne...

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, da vi kun har 15 pladser. Deadline er mandag 12. marts.

Tilmeld dig her:
IDEfabrikken er en uddannelse i kulturelt iværksætteri for 9-13 årige
Tid: 26., 27. og 28. marts 2018 – hver dag klokken 10-15
Sted: Biblioteket i Herning
Pris: Det er gratis at deltage. Du får en sej T-shirt, diplom, undervisning, frokost alle tre dage … og en masse oplevelser
Antal deltagere: 15
Betingelser: Du skal have lyst til at være med. Du skal være mellem 9 og 13 år. Og du skal kunne deltage alle tre dage fra start til slut

OBS Venteliste:
IDEfabrik-holdet 26.-28. marts 2018 er fyldt!
Men du må stadig gerne bruge tilmeldingen herunder, hvis du har lyst til at blive registreret på vores venteliste og dermed komme først i køen, når vi åbner for et nyt hold til efteråret.

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt