Kan du kende forskel på FAKE og REAL?

Jobopslag

- og kunne du tænke dig sammen med andre unge at skabe et nyt onlineunivers, hvor I hjælper ung til ung med at navigere mellem BULLSH*T og BULLSEYE – så søg dette fede studie-/fritidsjob!

Herning Bibliotekerne søger dig, fordi du er ung og digitalt indfødt – og så har du lyst til at tjene en skilling, imens du hjælper andre unge og får afprøvet dine skills som faktatjekker og idémager i et onlineunivers.

Vi kalder jer redaktører – men frygt ikke, I er bare glubske vagthunde, der bidrager til, at fake news ikke inficerer og spreder sig blandt landets unge.

Vi søger helt specifikt 8-10 unge i målgruppen 16-21 år, som med deres store viden om den digitale verden kan være med til at skabe og forme et onlineunivers, der appellerer til unge.
Om det er en hjemmeside, YouTube, TikTok eller noget fjerde, bestemmer I. Intet er fastlagt på forhånd. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænserne. 

Forløbet strækker sig over 10 uger fra september til november 2021, hvor I én gang om ugen afholder redaktionsmøde a 3 timer på Herning Bibliotekerne under ledelse af en fagperson fra biblioteket og i samarbejde med Mediehuset Herning.

Vi søger 

  • studerende på ungdomsuddannelser eller unge, der holder sabbatår 
  • unge som brænder for formidling, kildekritik og samfundsdebat
  • unge med meninger, engagement og som kan lide at skrive, tale og udvikle relevant information

Du får

  • et lønnet studie- eller fritidsjob
  • mulighed for at afprøve og udvikle kompetencer i et fagligt miljø sammen med andre unge
  • et fællesskab, hvor du i perioden kan teste egne idéer og holdninger samt være med til at skabe debat

Lyder dette som et job for dig? Så send en mail med din ansøgning senest den 23. august 2021 til projektleder, Jonas Søgård Nielsen.
Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte til Jonas.

KONTAKTOPLYSNINGER
Jonas Søgård Nielsen
Projektleder, Herning Bibliotekerne
bibjsn@herning.dk
22 60 98 16