'Åben Skole' i Makerspace

Alle skoleklasser er velkomne!

Folkeskolereformen lægger op til et tættere samarbejde mellem folkeskole og biblioteker gennem Åben skole og Understøttende undervisning.

Vores Åben skoletilbud i Makerspace går ud på, at vi sammen med skolen laver en aftale om 3 timer en formiddag kl. 8.30-12.00 (alle dage) eller en eftermiddag kl. 12.30-16.00 (mandag og onsdag). Det kan være en workshop med 2 teknologier, som man kan snuse til – eller én teknologi, som vi går dybere ind i.

Det er vigtigt, at vi har en dialog med læreren inden, så vi kan aftale, om der skal være et særligt indhold eller emne. 

Vi har ikke en vifte af færdigt didaktiserede emner eller temaforløb indenfor de forskellige fag – den fagfaglige undervisning overlader vi til VIA, Center for Undervisning. De har også et makerspace som kan kontaktes her

Hvis I har ønsker til et særligt emne eller indhold, vil vi bestræbe os på at imødekomme det. 

Se evt. hvilke teknologier, vi har her.

Mange af aktiviteterne er gratis i MakerSpace, men som udgangspunkt betales for forbrugsmaterialer, dog max 500 kr. pr. klasse. 

Se i øvrigt prisliste her.

Åben Skole aftaler sker efter først-til-mølle-princippet ved at kontakte Karin Guldbrand, projektleder i Makerspace på mail: bibkgu@herning.dk.

 

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt