Musikmagasiner på eReolen Global

Du kender måske eReolen, hvor du har adgang til netlydbøger og ebøger? Men kender du også eReolens engelsksprogede søster, eReolen Global? 
Hvis ikke, så glæd dig til at stifte bekendtskab med hende. Her er udover netlydbøger og ebøger også flere hundrede magasiner på dansk og engelsk om alle mulige emner– bl.a. musik.  

Der er noget for såvel den rockinteresserede, som den der lytter til klassisk musik eller jazzmusik. Men ikke nok med det, så er der også magasiner for dig, der er interesseret i guitarer, elektronisk musik, lydteknik m.m. 

Du får bl.a. adgang til Opera Now, Gramophone 100, Billlboard og Rolling Stone og bruger du app’en via din telefon, kan du abonnere, så du får besked, når et nyt nr. er frigivet. 

Magasinerne finder du ved at klikke dig ind på www.ereolenglobal.dk. Dernæst scroller du ned til ”Entertainment & Fashion Magazines” og finder det magasin, som du gerne vil læse. 

Sådan får du adgang

For at få adgang til magasinerne, skal du være oprettet som låner på biblioteket.

Du kan finde en udførlig vejledning til eReolen Global her

Herunder kan du se et udvalg af de tilgængelige musik-magasiner

Og ja, der er stadig mange musikmagasiner i papirform på biblioteket, som du kan låne, men endnu flere på eReolen Global.

Rigtig god fornøjelse :) 

Gå til eReolen Global