Herning Bibliotekerne er lukket til og med 13/4

11.03.20

Som følge af regeringens tiltag i forhold til inddæmning af spredningen af coronavirus er alle Herning Bibliotekernes afdelinger lukket fra og med torsdag d. 12/3 til og med mandag d. 13/4.

Det vil sige, at det ikke er muligt at komme ind på biblioteket på Østergade 8 i Herning, såvel som lokalbibliotekerne i Aulum, Hammerum-Gjellerup, Kibæk, Sunds og Vildbjerg.
 

Aflevering og udlån
Der kan ikke afhentes og afleveres materialer, før bibliotekerne åbner igen.
Af tekniske årsager, kan afleveringsfristen på lånte materialer IKKE udskydes. MEN der kommer en periode efter bibliotekets genåbning, hvor materialer med overskreden afleveringsfrist kan afleveres gebyrfrit.  Så bare rolig - du får ikke gebyr for materialer, som du ikke kan aflevere, fordi biblioteket er lukket!
Du kan fortsat reservere materialer online, men disse kan først afhentes, når biblioteket åbner igen. Allerede bestilte materialer bliver på reserveringshylderne, til vi genåbner. 

Brug biblioteket digitalt
Bibliotekets hjemmeside og digitale services er heldigvis stadig tilgængelige!
Du kan låne bøger og lydbøger på ereolen.dk og se film på filmstriben.dk.
Ligeledes er Biblioteksvagten – bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste – åben ift. at få svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler, webressourcer, m.m.
 
Arrangementer og billetter
Alle arrangementer på biblioteket frem til 14/4 er aflyst.
Evt. købte billetter vil blive refunderet når det igen bliver muligt.

 
Følg med her på hjemmesiden for løbende info.