Hvad sker der egentlig på Biblioteket i Sunds lige nu?

Af lth
23.05.17
Vicebibliotekschef Birte Bornæs fortæller

Hvad sker der på biblioteket lige nu?
I forbindelse med flytningen af lokalhistorisk arkiv til Biblioteket i Sunds for et par måneder siden, er vi gået i gang med en tiltrængt oprydning og nyindretning af bibliotekslokalet. Det betyder, at vi flytter rundt, leger med indhold og rydder op.

Hvad betyder det så i praksis for børnene?
Vi har givet børneområdet et løft - og det både småbørnsområdet i bunden af biblioteket og området til de lidt større børn. Det har blandt andet betydet, at bøgerne for de større børn fremadrettet er inddelt efter genrer og på den måde er de lettere for børnene at orientere sig i. Ellers er mulighederne de samme for både de små børn og større børn.

Og for de voksne?
Det er også en del af planen, at gøre det lettere finde rundt i bøger og materialer til voksne ved at opstille materialerne mere stringent og samtidig gøre skiltningen mere tydelig. Vi håber, det gør det lettere at finde materialerne på Biblioteket i Sunds.

Hvad mangler der lige nu?
Lige nu mangler vi blot at få malet et par vægge, få skiltningen på plads og så få placeret de flyttede materialer på hylderne igen. Er der spørgsmål, så er Susanne på pletten mandage fra kl. 13.00 - 19.00 og torsdage fra 9.00 - 15.00. Biblioteket er i øvrigt åbent hver dag fra kl. 9.00 - 21.00, som det plejer at være.