Advarselsmeddelelse

Submissions for this form are closed.

På tur i historien

10.08.17
En tur med kultur og natur for aktive seniorer

OBS:

Grundet overvældende tilslutning er der desværre ikke plads til flere deltagere på holdet!
Vi beklager, hvis du er gået forgæves.

 
Kunne du tænke dig at kombinere historie, kultur og natur med en tur rundt i Herning og med mulighed for at opleve gode historier, bevægelse og smagsoplevelser?
 
Så er På tur i historien måske noget for dig? 
Vi starter turen i Renæssancen, kommer igennem den vigtige tekstilhistorie og slutter i fremtidens Herning. Ved første mødegang modtager alle en detaljeret beskrivelse af hele forløbet og alle mødegange.
 
Info om forløbet:
Det er gratis at deltage. 
Der er plads til 30 deltagere og fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Første mødegang er torsdag den 14. september kl. 10.00-12.30 på Biblioteket i Herning, hvorefter vi mødes 15 torsdage fra september 2017 til januar 2018. 
Tilmeldingsfrist er mandag den 11. september 2017.  
 
Forløbet er for aktive seniorer og det er vigtigt, at man kan holde til en rask gå- eller cykeltur, når vi skal på tur rundt i Herning. 
 
På tur i historien er et forløb underprojektet ”Hold hjernen frisk”, der omsætter dokumenteret forskning vedr. sund aldring til konkrete aktiviteter.
Ved deltagelse i forløbet skal du besvare et spørgeskema og gennem en mindre fysisk test på første og sidste mødegang. Data herfra bruges til forskning ved Center for Sund Aldring, hvorfor det er vigtigt, at man kan deltage de to gange. Spørgeskemaet besvares anonymt.
 
Herning Bibliotekerne er arrangører i et samarbejde med Museum Midtjylland, Historiens Hus, Herning Kommune og en lang række frivillige organisationer. 
 
Projektet indgår i et landsdækkende initiativ, der er støttet af Nordea-fonden, DGI, Slots- og kultur-styrelsen, og Center for Sund Aldring på Københavns Universitet – og derfor er din deltagelse gratis. 
 
Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt