Veninder for altid

Gode bøger om at være veninder på godt og ondt

Veninder er noget af det bedste i verden! Men det er ikke altid nemt at være den gode veninde, når der kommer kærester eller andre ting på imellem os. Her er nogle forslag til gode bøger om at være veninder på godt og ondt.

Der er lige så mange typer af veninder, som der er piger her i verden. Nogle veninder elsker og mener det samme, mens andre veninder er forskellige som nat og dag. Nogle veninder er sammen hver dag, mens andre bor langt fra hinanden og kun kan ses en gang imellem.

Selvom vi er rigtig gode veninder, så bliver vi også sure på hinanden, misundelige på hinanden eller bare totalt irriteret over det, hinanden gør. Vi kan komme helt op over skyerne af glæde sammen, men vi kan også blive helt vanvittige af raseri, når vi kommer til at såre hinanden.

Selvom bølgerne kan gå højt mellem veninder, så er gode veninder der for hinanden, når det virkelig gælder – også selvom vi kan komme til at glemme det en gang i mellem. Herunder er nogle forslag til gode bøger om at være veninder når det går godt, men også når det gør ondt.