• Bog
Af Louisa Lorang (2009)
Opskrifter på vegetarretter, som kan bruges som et måltid i sig selv eller som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk. For hver årstid er der forslag til supper, forretter, hovedretter og desserter
  • Ebog
Af Louisa Lorang (2011)
Opskrifter på vegetarretter, som kan bruges som et måltid i sig selv eller som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk. For hver årstid er der forslag til supper, forretter, hovedretter og desserter

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt