- Ebog
Karolines julemad
(2013)
Opskrifter på julens klassikere tilføjet ny inspiration: Luciabrød med safran, hvid gløgg med romflødeskum, frisk kanelis og kager. Til julefrokosten - fx løgpostej, spicy rejesalat, andelever stegt som vildt og julesalat med kokos, og til julemiddagen - fx. vildand med friske figner, fyldt andebryst og pigvar med hollandaisesauce
Emner
julemad
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Beskrivelse
Kan downloades i følgende formater: PDF og EPUB
ISBN
97887931911509788793191044
Udgave
Ebogsudgave
Omfang
122 sider
Forlag
Snabel Press
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Side
Opskrifter på den gode julemad
Hvordan er det nu lige, man sikrer sig en sprød svær og dejlig julemad?Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
To nye kogebøger fra Karoline, der vil blive ligeså efterspurgte som de andre i serien