Emner
julemad
Hvor er materialet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Beskrivelse
Indhold: Julemiddag ; Julefrokost ; Julebagning ; Gløgg og konfekt
ISBN
8702005530
Udgave
1. udgave, 1. oplag
Omfang
99 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Side
Opskrifter på den gode julemad
Hvordan er det nu lige, man sikrer sig en sprød svær og dejlig julemad?Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Traditionel julemad med et moderne præg er indholdet af denne kogebog. Der er opskrifter og tips, som får julemiddagen, julefrokosten, julebagningen og konfekten til at lykkes. Der er en række traditionelle opskrifter på f.eks. and, brunede kartofler, flæskesteg, gløgg, juleskinke, kalkun og ris à l'amande. Desuden moderne og anderledes ting som f.eks. cannetter, moderne grønlangkål, salsa og spændende kager. Anne Skovgaard-Petersen har haft fingeren med i spillet ved en række kogebøger, enten som redaktør, udgiver eller forfatter, bl.a. Brugsens mange små kogebøger og senest Spis dansk (1999). Denne Julens bedste mad er i et tiltalende, traditionelt kogebogsudstyr og er meget anvendelig, hvis man altså mangler inspiration til madlavningen i årets sidste uger