Opskrifter på lune og kolde juleretter
Emner
julemad
Hvor er materialet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
ISBN
97887020559008702055902
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2006)
Omfang
56 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Side
Opskrifter på den gode julemad
Hvordan er det nu lige, man sikrer sig en sprød svær og dejlig julemad?Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
I rækken af bøger med titelbegyndelsen "Spis godt" udkommer samtidig Spis godt - julemad og Spis godt - julefrokost. Rækken, der omfatter ti titler, er karakteriseret ved et lille kvadratisk format og et indhold på ca. 50 sider. Hvert opslag giver en opskrift og et fotografi af retten. Disse to julekogebøger er opbygget på samme måde, men her er der tale om rent genbrug, idet alle opskrifterne stammer fra forfatterens Julens bedste mad fra 2001, og bringes uændret her. Selv det ene forord er genbrug. Illustrationerne er nye. I Spis godt - julefrokost er der opskrifter med sild, ål, laks, skaldyr og and. Derudover er der opskrifter på postejer og frikadeller samt en enkelt salat, en kage og to slags fromager. Spis godt - julemad giver opskrifter på tilberedning af flæskesteg, skinke, and og kalkun, det traditionelle tilbehør samt risengrød og ris à l'amande. Dertil kommer julesmåkager, honningkager, lidt konfekt og gløgg. Det er som man forventer, men der er også opskrifter på frokostretter som rullepølse, leverpostej og æbleflæsk, der emnemæssigt hører til i den anden bog. Opdelingen i to selvstændige bøger virker derfor ulogisk