Videnskabelig kogebog om julens smage og dufte. Der fortælles om duften af gran, stearinlys og appelsiner og smagen af julens krydderier efterfulgt af klassiske opskrifter på julens stege, tilbehør, dessert, bagværk og drikke med anvisninger til den optimale tilberedning
Hvor er materialet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Bidragyder
ISBN
9788717045507
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
97 sider
Forlag
Nyt Nordisk Forlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Side
Opskrifter på den gode julemad
Hvordan er det nu lige, man sikrer sig en sprød svær og dejlig julemad?Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er en interessant og letforståelig indføring i videnskaben bag julens smage og dufte. Indeholder et lille udvalg af opskrifter, som kendes fra andre kogebøger. Bogen vil appellere til et smallere publikum, som virkelig går op i julens måltider. Billedsiden er knapt så indbydende som andre af tidens julekogebøger