Hvor er materialet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.9
Bidragyder
Beskrivelse
På omslaget: Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie
ISBN
9788799551651
Udgave
1. oplag (2018)
Omfang
255 sider
Forlag
Lucullus
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Forfatteren Ole Troelsø rammer sømmet lige på hovedet med denne kombinerede smørrebrødsguide og kogebog. Ud over opskrifter får man også en række anekdoter og historier, der knytter sig til de enkelte steder, deres smørrebrødsjomfruer og kokke. Selve opskrifterne, der alle er ledsaget af et foto, er nemme at følge og kræver sjældent specialingredienser. Tekstdelen er underholdende og velskrevet og Ole kan virkelig finde ud af at sætte scenen