Populær sommerlæsning

Gode bøger til din sommerferie

Sommeren 2023 bød på en række populære bøger, der spændte over forskellige genrer og temaer. Lucinda Riley dominerede med flere titler som "Den forsvundne søster" og "Atlas: historien om Pa Salt", som fortsatte at fascinere læsere med komplekse familiehistorier og mystik. Colleen Hoovers "Det ender med os" og "Det begynder med os" tiltrak også stor opmærksomhed med deres dybe indblik i forhold og følelsesmæssige udfordringer.

I krimigenren fandt vi topsælgere som Kim Faber og Janni Pedersens "Skyggeriget" og Michael Katz Krefelds "Bødlernes daggry", som begge leverede spænding og intensitet. Anna Grues "Ligene i lysthuset" og Sara Blædels samarbejder med Mads Peder Nordbo i "Opløst" og "Sår" cementerede også deres plads i læsernes hjerter.

På den mere personlige front blev Benjamin Koppels "Annas sang" og Jojo Moyes' "I dine sko" populære for deres evne til at fange menneskelige relationer og personlige rejser. Valérie Perrins "Vand til blomster" rørte mange med sin poetiske stil og dybe følelser, mens Shelley Reads "Løb som floden" bød på en inspirerende fortælling om overlevelse og håb.

Endelig skabte selvhjælpsbøger som "Pottetræning på 3 dage" af Sofia og Michael Bergenstjerna også opmærksomhed blandt forældre, der søgte praktiske råd og hurtige løsninger. Disse bøger demonstrerede en bred vifte af interesser blandt sommerens læsere, fra spænding og mystik til dybt personlige og praktiske emner.