Biblioteket Kommer

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhentningssted i nærheden af dig.

 

Materialerne leveres hver anden onsdag inden kl. 14. Du kan derefter afhente de bøger, du har bestilt, inden for afhentningsstedets åbningstider.
Lånetiden starter den dag, bøgerne forlader biblioteket og bliver kørt til afhentningsstedet - og altså ikke fra den dag, hvor du henter dem.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ordningen på følgende måder:

 • Send en email til biblioteket@herning.dk med navn, adresse, email-adresse, telefonnr. og ønsket afhentningssted.
 • Ring til biblioteket på tlf. 96 28 88 00.


Bestilling

Du kan bestille materialer på følgende måder:

 1. Bestil materialer via www.herningbib.dk 
  Husk at vælge afhentningssted ved valg af bibliotek. Det gøres ved at vælge "Herning Bibliotekerne. Biblioteket Kommer". Vælg sted i drop-down menuen.
 2. Send en email til biblioteket@herning.dk med navn, adresse, ønsket afhentningssted, samt hvilke materialer du ønsker at bestille. Du er også velkommen til at angive emner, forfattere, bøger til en bestemt aldersgruppe, musik af en bestemt genre, e.lign. Hvis du skal bruge materialer til en opgave, bedes du angive hvilken klasse du går i.
 3. Ring til biblioteket på tlf. 96 28 88 00.

Aflevering

Du har to muligheder for at aflevere de lånte materialer:

 • På et af kommunens biblioteker.
 • På dit afhentningssted.
  Når du afleverer materialer, skal de være afleveret senest kl. 9 den onsdag, vi besøger dit afhentningssted, hvis du vil være sikker på, at de bliver afleveret samme dag.

OBS: Et materiale er først afleveret i bibliotekssystemet, når det er kommet tilbage til Biblioteket i Herning. Hvis du for eksempel afleverer et materiale på dit afhentningssted en mandag, bliver det først registreret som afleveret den dag vi besøger dit afleveringsområde.

Afhentningssteder

Se her hvilket afhentningssted, der ligger nærmest dit hjem.