Opret bruger

Sådan bliver du låner på biblioteket

Du skal være oprettet som bruger for at kunne reservere, låne og anvende alle vores digitale tilbud. Vælg hvilken type biblioteksbruger du vil oprette. Du skal have dit MitID klar for at kunne gennemføre oprettelsen.

Lav en profil for:

Voksen Barn Økonomisk ansvarlig

Voksne

For at kunne oprette dig som bruger, skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden have læst og accepteret vores reglement og takster og være informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Klik på knappen herunder eller henvend dig i den betjente åbningstid på et af kommunens biblioteker. Du skal medbringe dit sundhedskort samt billedlegitimation. Ved oprettelsen vælger du en personlig pinkode på 4 cifre. Du skal benytte pinkoden ved udlån, reservering, fornyelse, og når du logger ind på bibliotekets digitale tilbud hjemmefra.

Opret dig som voksenbruger

Opret en bruger under 18 år (med forældre/værges MitID)

Oprettelse af børn og unge (i alderen 0-17 år) på biblioteket foregår online med forælder/værges MitID. 
Når du opretter dit barn på denne måde, er det barnets gule sundhedskort, der bruges som lånerkort. Hvis du gerne vil have, at barnet har et almindeligt lånerkort, skal du henvende dig personligt på biblioteket for at få det tilføjet.
Oprettelse af børn og unge (i alderen 0-17 år) kan også ske ved henvendelse i den betjente åbningstid på et af kommunens biblioteker. Du skal medbringe jeres sundhedskort samt billedlegitimation.

Opret barn som bruger

Tilføj økonomisk ansvarlig til allerede oprettet låner under 18 år

Via nedenstående link har du også mulighed for at tilføje dig som forælder/værge, hvis dit barn allerede er oprettet som låner.
OBS! Håndteringen af den tilføjede værge er en manuel proces, der kun udføres på hverdage og med op til 24 timers forsinkelse. Har du brug for en hurtigere ekspedition, kan du henvende dig til biblioteket i den betjente åbningstid - enten ved fysisk fremmøde eller pr telefon.

Ligeledes har du mulighed for at rette bl.a. email og pinkode for både værge og barn på nedenstående links.
Bemærk at du skal verificere evt. ændringer via email inden 5 dage.

Tilføj økonomisk ansvarlig