Læse- og musikklubber

Herning Bibliotekerne tilbyder

På Biblioteket i Herning findes en række klubber, der primært mødes i vinterhalvåret under hyggelige former for at snakke om litteratur eller lytte til musik.

Flg. klubber kan du være med i:

DR Klub Klassisk

Klubben er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til klassisk musik og snakke om den. Hver måned er temaet en komponist eller et værk. Der er altid en oplægsholder med kendskab til temaet. Laves i samarbejde med DR.
Kontaktperson: Dorte Grout, bibdg@herning.dk, tlf. 21 99 59 46

DR Romanklubben

DR Romanklubben er stedet for dig, der vil læse og diskutere de mest interessante, nye danske romaner, og som har lyst til at være med til at vælge vinderen af DR Romanprisen. Klubben mødes fra december til maj.
Kontaktperson: Karen Smith-Andersen, bibksa@herning.dk, tlf. 20376922

Rockklubben

Klubben er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til rockmusik og blive klogere på kunstneren. Hver måned er en ny sanger/musiker/band omdrejningspunktet, og der er altid en oplægsholder med kendskab til temaet. Oftest er det et af klubbens medlemmer.
Kontaktperson: Dorte Grout, bibdg@herning.dk, tlf. 21 99 59 46

Videnskabslæsekredsen

I Videnskabslæsekredsen læser vi for at blive klogere. Der er både biografier, naturvidenskab og historie på programmet, som du er med til at sammensætte. Læsekredsen mødes den 3. torsdag i måneden.
Kontaktperson: Anne Sofie Elkjær Hemdorff, bibahe@herning.dk, tlf. 93594603