Populære film 2019

2019 var året, hvor danske film og internationale blockbusters prægede bibliotekernes udlånstopper. Blandt de mest populære titler skilte sig "Mødregruppen" ud, en charmerende film instrueret af Charlotte Sachs Bostrup, der strøg til tops med sin varme og humor.

På den internationale scene var "A Star is Born" med Bradley Cooper og "Bohemian Rhapsody" med Bryan Singer blandt de mest efterspurgte film. Disse musikalske mesterværker fangede publikums hjerter med deres medrivende historier og storslåede præstationer.

Igen hjemme i Danmark blev "Dronningen" af May El-Toukhy og "Den tid på året" af Paprika Steen anerkendt for deres intense fortællinger og skuespil i verdensklasse.

Blandt de mere spændende film var "The Ternet Ninja" af Anders Matthesen og Thorbjørn Christoffersen, der var en favorit blandt familier med sin sjove og fantasifulde tilgang.

På den internationale front viste film som "Green Book" og "Avengers: Infinity War" sig at være publikumsmagneter med deres stærke fortællinger og imponerende visuelle effekter.

Fra actionfyldte missioner til hjerteskærende dramaer var 2019 et år med filmoplevelser, der appellerede til en bred vifte af smag og interesser, hvilket afspejles i bibliotekernes mest populære udlån.