Populære film 2022

Året 2022 var præget af en spændende blanding af film på biblioteket, hvor flere titler vakte stor interesse blandt lånerne. Blandt de mest lånte film var "Druk" af Thomas Vinterberg, der tog seerne med på en rejse gennem livets kompleksiteter med et twist af humor og dybde.

Der var også stor efterspørgsel efter "No Time to Die: 007" instrueret af Cary Joji Fukunaga, der leverede den velkendte spænding og action, som James Bond-fans elsker.

Film som "The Batman" af Matt Reeves og "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" af Sam Raimi tiltrak også opmærksomhed med deres spektakulære fortællinger og visuelle effekter.

Desuden var der interesse for mere intime og kunstneriske værker som "Pleasure" af Ninja Thyberg og "Spencer" af Pablo Larraín, der begge udforskede dybe temaer og følelsesmæssige lag.

Denne bredde i filmudvalget afspejlede det varierede filmsmag hos vores lånerpublikum, og vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde en mangfoldig og spændende samling af filmoplevelser i 2023.