Populære film 2023

2023 var et år med en bred vifte af filmoplevelser på biblioteket. Film som "Hvidstengruppen II: de efterladte" og "Rose" var blandt de mest populære, og de tog seerne med på intense og følelsesladede historiske rejser.

Andre bemærkelsesværdige titler inkluderede "Klienten", som gav seerne spændende øjeblikke. 
Samtidig var de danske film som "Alle for fire", "Meter i sekundet" og "Bamse" også blandt favoritterne, der skabte smil og latter.

Dramaer som "Fædre & mødre" og "Esthers orkester" tog seerne med ind i komplekse menneskelige relationer og følelsesmæssige dybder. Og film som "Kysset" og "Last seen alive" tilføjede spænding og intriger til bibliotekets udvalg.

2023 var også året for nye filmoplevelser som "Operation Fortune - ruse de guerre" og "Skyggen i mit øje", der tiltrak fans af action og thriller-genren.

Uanset om man foretrak romantik, spænding, drama eller komedie, var der noget for enhver smag på biblioteket i 2023. Disse film var ikke kun underholdende, men også medrivende og tankevækkende, og de tiltrak en bred vifte af låntagere på jagt efter en god filmoplevelse.