Åbningstider

Se her hvordan du finder bibliotekets åbningstider

Du finder bibliotekets åbningstider på forsiden af hjemmesiden i det grønne felt øverst til venstre på din skærm under "Åbningstider".
Du kan vælge mellem hovedbibliotek og lokalbiblioteker ved hjælp af den lille pil.

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt