Åbningstider

Se her hvordan du finder bibliotekets åbningstider

Du finder bibliotekets åbningstider på forsiden af hjemmesiden i det grønne felt øverst til venstre på din skærm under "Åbningstider".
Du kan vælge mellem hovedbibliotek og lokalbiblioteker ved hjælp af den lille pil.

Notifikation fra biblioteksværten

Du kan abonnere på biblioteket!

Så sender vi dig inspiration til din næste læseoplevelse direkte på din mail. Det er selvfølgelig gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid afmelde dig tilbuddet.