Betaling af gebyrer og regninger

Se her hvordan du betaler gebyrer og regninger
  • Vælg "Login" øverst til højre på hjemmesiden.
  • Indtast dit låner/cpr-nr. samt 4-cifrede pinkode, og klik "Log ind".
  • Vælg "Lån, reserveringer og mellemværende" og derefter "Mellemværende" i menuen til venstre.
  • Nu får du vist dit mellemværende.
  • Vælg det mellemværende du ønsker at betale.
  • Nu åbner en betalingsside, til online og sikker betaling.

Er du blokeret for at låne pga. for højt et mellemværende, bedes du betale alt mellemværende, hvorefter blokeringen ophæves.

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt