Inviter til fællessang og fællessnak

Vær sammen om sangen

Mangler I en begivenhed, der samler folket på tværs af kultur, interesser og generationer? Hvad er bedre til det end fællessang. Den Jyske Sangskole og Herning Bibliotekerne har i samarbejde udviklet et koncept med fællessang, samvær og fællesskab i fokus. Vi tilbyder op til otte arrangementer om året. 

Vi synger udvalgte sange fra Højskolesangskolen og fortæller historier der knytter sig til sangene – det kan være fortællinger om baggrund for sangen eller et historisk perspektiv fra sangens tid. 

Konceptet kan justeres, så det passer til jeres organisation, virksomhed eller borgerforening. Ønsker I at arrangere fællesspisning før, under eller efter fællessangene, er konceptet også åbent for det. 

Den lokale arrangør lægger lokaler til, sørger selv for pianist og klaver og forplejning, hvis I ønsker at tilbyde det i forbindelse med arrangementet. Hvis ikke arrangøren selv kan stille med en pianist, er det muligt mod honorar at booke en pianist gennem Den Jyske Sangskole. I samarbejde hjælper vi hinanden med at sprede budskabet om arrangementet, så vi får så mange fællessangsglade deltagere som muligt.

 
Hvad skal I gøre?

  • Lægge lokaler til
  • Lave aftale med lokal pianist
  • Sørge for klaver
  • Stå for forplejning – hvis ønsket
  • Promovere begivenheden, fx via Facebook, annoncer, nyhedsbrev eller lign.


Vi tilbyder

  • Udvælgelse af sange fra Højskolesangbogen
  • Historiefortæller fra biblioteket
  • Promovering af begivenheden


Book fællessangsaften
Vil du booke en fællessangaften, høre mere eller har du en idé til et fællessangsarrangement – så kontakt Den Jyske Sangskole på kontor@denjyskesangskole.dk eller Herning Bibliotekerne på bibdg@herning.dk


Book pianist gennem Den Jyske Sangskole
Har I ikke selv mulighed for at finde en pianist, kan I mod honorar booke en pianist gennem Den Jyske Sangskole.
Kontakt kontor@denjyskesangskole.dk

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt