På Biblioteket i Herning findes en række klubber, der primært mødes i vinterhalvåret under hyggelige former for at snakke om litteratur eller lytte til musik.

Flg. klubber kan du være med i:

ROCKKLUBBEN
Klubben er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til rockmusik og blive klogere på kunstneren. Hver måned er en ny sanger/musiker/band omdrejningspunktet, og der er altid en oplægsholder med kendskab til temaet. Oftest er det et af klubbens medlemmer.
Kontaktperson: Dorte Grout, bibdg@herning.dk, tlf. 21 99 59 46

DR Klub Klassisk
Klubben er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til klassisk musik og snakke om den. Hver måned er temaet en komponist eller et værk. Der er altid en oplægsholder med kendskab til temaet. Laves i samarbejde med DR.
Kontaktperson: Dorte Grout, bibdg@herning.dk, tlf. 21 99 59 46

DR Romanklubben
DR Romanklubben er stedet for dig, der vil læse og diskutere de mest interessante, nye danske romaner, og som har lyst til at være med til at vælge vinderen af DR Romanprisen. Klubben mødes fra december til maj.
Kontaktperson: Anne Juul Andersen, bibaja@herning.dk, tlf. 51 70 29 68

Læseklubben L.Æ.S.
Læseklubben er for 10-14-årige, som elsker at læse og gerne vil dele deres læseoplevelser med andre.  I klubben hygger man sig, spiser kage og snakker om alt mellem himmel og jord. Klubben mødes ca. 10 gange om året. Der er altid en bibliotekar tilstede. Vi mødes den 1. torsdag i måneden kl. 16-17 og man bare skal møde op.
Kontaktperson: Anni Lauritsen, bibaka@herning.dk, tlf. 51 72 55 97