Partnerskaber for handling

Af ani
09.03.22
Verdensmål 17

Viden om

Verdensmålene for bæredygtig udvikling kan kun realiseres gennem stærkt globalt engagement.  
Mange lande har brug for udviklingsbistand for at fremme deres vækst og handel, da en række humanitære kriser, forårsaget af konflikter og naturkatastrofer, kræver finansielle ressourcer og bistand.
 
I dag er verden tættere forbundet end nogensinde før. Bedre adgang til teknologi og viden er en vigtigt for at at dele ideer og fremme innovation. Målet er at styrke samarbejde på tværs af landegrænser ved at støtte nationale planer for at nå alle verdensmålene. 
 
Styrkelse af global solidaritet er et af 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030. En integreret tilgang er afgørende for fremskridt på tværs af de forskellige mål.

Kilde https://www.verdensmaal.org/

Vidste du, at…

 

  • Verdensmål 17 også handler om at øge andelen af personer, der bruger internettet? (delmål 17.8.1)
     
  • Verdensmål 17 handler om politisk, teknologisk og økonomisk samarbejde på tværs af landegrænser, hvor både regeringer, virksomheder, organisationer og helt almindelige mennesker tager målene til sig og arbejder sammen for at nå dem.
     
  • Verdensmål 17 handler om at tilskynde og fremme effektive offentlige partnerskaber, offentligt-private partnerskaber og civilsamfundspartnerskaber.

Del din ide til – Partnerskaber for handling

Hvad gør du allerede?

Hvad kan du gøre for at vi sammen kan opnå målet om Partnerskaber for handling i vores lokalsamfund?

Del dine ideer her