Praktisk information

Og kontaktoplysninger

Til Børnefolkemødet, som i år vil brede sig over dage i uge 40 og 41, vil der, udover de aktiviteter I ser og kan tilmelde jer i dette program, være forskellige aktiviteter, som I kan gå til og fra uden tilmelding – fx Lego Build The Change på Biblioteket i Herning, floorball på Torvet og lignende. 

Der vil være rig mulighed for at sidde og slappe af og fx spise madpakker på Tinghuspladsen, Kulturgården eller inde på Biblioteket i Herning (Østergade). 

Børnefolkemødet 2024 afvikles på Biblioteket i Herning (Østergade), Huset No7, Fermaten, Bæredygtig Herning og Højhuset. Derudover foregår flere aktiviteter på naturlokationer, blandt andet Knudmosen, Løvbakke Naturcenter og ved Hjertesøen. Sidst men ikke mindst har vi i år fået nogle virksomheder til at byde ind med spændende forløb, og disse aktiviteter foregår hos virksomhederne. I kan se lokationerne under beskrivelsen af de enkelte aktiviteter her på siden. Busserne vil kunne bringe og hente deltagere fra skoler uden for cykelafstand til alle de forskellige lokaliteter. Som hovedregel forventer vi, at mellemtrin og udskoling cykler, hvis afstanden er under 10 km. Husk at bestille bustider med en tidsbuffer.

Du tilmelder din klasse de enkelte aktiviteter via et elektronisk tilmeldingssystem. I systemet kan du på forhånd se, hvor mange ledige pladser, der er på de enkelte aktiviteter. Det er muligt i samme tilmelding at tilmelde sin klasse flere aktiviteter. Du får umiddelbart efter din tilmelding en automatisk genereret bekræftelsesmail.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 2. september.

Via hjemmesiden har du også mulighed for at søge om bus. Det gør du ved at udfylde tilmeldingsformularen hertil. Vær opmærksom på, at du skal have en bekræftelse fra Janni Kjær, før din booking til bus er gældende. Senest en uge efter din booking vil du modtage en mail med be- eller afkræftelse på din busansøgning.

Ændringer kan forekomme, særligt i forbindelse med lokaler, da fordelingen af disse kan afhænge af deltagerantal. I vil naturligvis få besked om eventuelle ændringer i god tid før arrangementet.

Programmet i år består af mere end 100 workshops med plads til i alt godt 5000 deltagere. Der er derfor meget logistik, som skal gå op i en højere enhed, og vi vil naturligvis fra vores side gøre vores bedste for, at alt kommer til at køre upåklageligt. Vi er dog meget afhængige af, at I hjælper os på vej. Det kan I gøre ved at sikre, at vi har kontaktoplysninger til de deltagende lærere. Dette oplyser I ved tilmelding. Hvis I ikke på tilmeldingstidspunktet kan oplyse, hvem af jeres kolleger, der deltager, bedes I efterfølgende tilføje kolleger via det link, I modtager i bekræftelsesmailen. Det er også vigtigt, at alle deltagende lærere har læst beskrivelsen af workshoppen, før I kommer. Her kan stå praktisk information, som det er nødvendigt at have sat sig ind i før fremmødet. 

Hvis I fortryder jeres tilmelding, er det meget vigtigt, at I så hurtigt som muligt og senest 2. september giver besked til projektleder Laila Gottenborg Lauridsen, så vi har mulighed for at få afsat pladserne til anden side. 

Ved spørgsmål til arrangementerne kontaktes:
Laila Gottenborg Lauridsen
biblgo@herning.dk
93 59 46 97

Ved spørgsmål eller eventuelle ændringer til bestilling af bus kontaktes:
Janni Kjær Pedersen
janni.kjaer@herning.dk
22 41 02 66

Børnefolkemødet 2024 er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Statens Kunstfond