Påmindelse om aflevering

Se her hvordan du modtager påmindelse om aflevering

Som noget nyt behøver du ikke længere at tilmelde dig påmindelse om aflevering via email og/eller SMS. Sørg blot for at din brugerprofil indeholder korrekt email-adresse og/eller SMS-nr, så får du automatisk og gratis tilsendt påmindelser to dage før datoen for dine hjemlån udløber.

Du redigerer din brugerprofil ved at logge ind på bibliotekets hjemmeside og vælge "Rediger brugerprofil" under "Min konto" øverst på hjemmesiden.

Modtager du ikke påmindelser ?

Hvis du har problemer med at modtage påmindelser og lignende e-mails fra biblioteket, kan det skyldes at dit mailprogram frasorterer disse meddelelser som uønsket post (spam).

De fleste mailprogrammer kan indstilles til at acceptere e-mail fra bestemte afsendere.

Kig efter indstillinger vedrørende uønsket mail.

For altid at acceptere mails fra biblioteket skal du angive domænerne herning.dk og herningbib.dk som sikre afsendere.

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.