Påmindelse om aflevering

Se her hvordan du modtager påmindelse om aflevering

Indeholder din brugerprofil korrekt email-adresse og/eller SMS-nr, så får du automatisk og gratis tilsendt påmindelser to dage før datoen for dine hjemlån udløber.

Se her hvordan du retter i din brugerprofil.

Modtager du ikke påmindelser ?

Hvis du har problemer med at modtage påmindelser og lignende e-mails fra biblioteket, kan det skyldes at dit mailprogram frasorterer disse meddelelser som uønsket post (spam).

De fleste mailprogrammer kan indstilles til at acceptere e-mail fra bestemte afsendere.

Kig efter indstillinger vedrørende uønsket mail.

For altid at acceptere mails fra biblioteket skal du angive domænerne herning.dk og herningbib.dk som sikre afsendere.