Reservering, afhentningssted og interessedato

Se her hvordan du reserverer

De fleste materialer kan reserveres, så materialet hentes hjem til dit ønskede afhentningsbibliotek, og du får besked, så snart det bliver tilgængeligt.

Når du reserverer et materiale, tilknyttes et afhentningssted (bibliotek) og en interessedato (en periode hvorefter din reservering slettes).

Du kan selv vælge/ændre dit standard afhentningssted ved at logge ind og rette i din brugerprofil som anvist her.
Har du ikke et afhentningssted sat, bliver du bedt om at vælge et ved første reservering, og har du ikke en interessedato sat, sættes den til 6 måneder.

Du kan også ændre afhentningssted og interessedato for en reservering ved at

1. Logge ind og gå til din brugerprofil som anvist her.

2. Vælg menupunktet "Reserveringer i kø"

3. Sæt hak i givne reservering(er) og klikke på "Opdatér valgte reserveringer".

Når du får besked om at reserveringen er hjemkommet, får du samtidig et afhentningsnummer.
På dit afhentningsbibliotek står alle reservationer opført nummerisk efter afhentningsnummer. Er du i tvivl om hvor på biblioteket reserverede materialer står, er du meget velkommen til at kontakte personalet.
Husk at låne materialet inden du forlader biblioteket.