Forfatteren, som er blevet vegetar, hudfletter det at spise animalske produkter og belyser problematikken ud fra egne erfaringer, overleverede myter samt undersøgelser af dyrs forhold i landbrugs- og kødindustrien
Hvor er materialet
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
15.9
Bidragyder
Originaltitel
Eating animals
ISBN
9788779733572
Udgave
[1. oplag] (2010)
Omfang
396 sider
Forlag
Tiderne Skifter
Målgruppe
voksenmaterialer
På hjemmesiden
Om forfatteren
Jonathan Safran Foer
Jonathan Safran Foer er født i USA i 1977. Han er uddannet på Princeton University, hvorfra han tog eksamen i filosofi i 1995. I 2003 udkom hans debutroman 'Alt bliver oplyst' på dansk. Af flere årsag...
Læs mere på Litteratursiden
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Velskrevet og velargumenteret debatbog om det at spise kød. Foer kommer vidt omkring, men især beskrivelserne af det industrielle landbrugs brutalitet i forhold til dyrevelfærd gør indtryk på læseren